Om bepaalde problemen te kunnen oplossen met Faronics producten kan het zijn dat de fabrikant bijkomende informatie nodig heeft van de PC waarop het probleem zich voordoet.

Om deze informatie snel & efficiënt te vergaren kan u gebruik maken van Faronics System Profiler. (Portable programma: kan direct uitgevoerd worden zonder installatie)

Handleiding

Gebruik:

Download (onderaan deze pagina) en pak het ZIP bestand uit. Start de 32 of 64 bit versie al naargelang of u met een 32 of 64 bit Windows versie werkt.

Als het programma klaar is met het verzamelen van de systeeminfo klik dan op de “Save As” button en bewaar het FSP bestand in een folder naar keuze.

Het FSP bestand krijgt de naam van de PC waarop het programma werd uitgevoerd voorafgegaan met “FSP_” en gevolgd door datum, uur in het formaat _jjjj-mm-dd-uu-mm-ss.

Dit FSP bestand dient u vervolgens te bezorgen aan de fabrikant via deze upload link:

https://faronics.digitalpigeon.com/rcv/send (Zorg er voor dat u in de onderwerp regel het ticket nummer vermeld)

Faronics System Profiles zal onder andere de volgende informatie vergaren:

• Operating Systeem
  • Faronics product informatie (Configuratie data, logbestanden)
  • Details van geïnstalleerde producten inclusief maar niet beperkt tot productnaam, versie , bestandslocaties.
  • Hardware informatie inclusief processor, harde schijf en andere unieke identificeerbare informatie van uw hardware (MSINFO rapport)
  • Enzovoort

Het is mogelijk dat er persoonlijk identificeerbare informatie (PII) wordt vergaard. Alle informatie vergaard door de Data Collection Tools wordt door Faronics behandeld volgens hun Privacy Policy en alle stipuleringen in GDPR artikel 28(3) waarbij Faronics de Data Processor is en u de Data Controller.

De data die vergaard wordt, zal enkel gebruikt worden om uw probleem op te lossen en zal maximaal 3 maanden bewaard worden. Indien er een legitieme behoefte zou zijn om de data langer te bewaren, zal de fabrikant u daarvoor om toestemming vragen.

Voor verdere vragen verwijzen we u naar de Data Protection Officer van Faronics die u kan bereiken via het email adres dpo@faronics.com