Regelmatig worden we gecontacteerd door klanten omdat ze niet kunnen inloggen op het Faronics portaal (Customer Center). Het betreft meestal klanten die beschikken over Deep Freeze on premise licenties.

Via de Faronics website kan men inderdaad toegang krijgen tot het portaal maar Deep Freeze gebruikers zijn snel geneigd om verkeerdelijk op de Deep Freeze Cloud login knop te drukken onder Account login:

Deze knop opent in feite de login pagina van Deep Freeze Cloud (de cloud versie van Deep Freeze) en niet die van het administratieve Faronics portaal. Inlogpogingen eindigen dan als volgt:

Om toegang te krijgen tot het portaal moet u dus op de Customer Center login knop klikken:

Of u kan natuurlijk direct naar het Customer Center gaan via deze link: https://customer.faronics.com.sg/cp/frx_cp_login

Bewaar de Customer Center link bij uw favoriete bookmarks!